Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Bernadett nevű látogatóinkat!
2019. február 18.
Turizmus >> Polgármesteri köszöntő


pdf icon
Megosztás:

Kedves Vendégünk!

Szólláth Tibor polgármester   Jellegzetes hajdúsági városunk, Hajdúnánás szeretettel várja Önt. Büszkék vagyunk több évszázados múltunkra, hagyományainkra, kultúránkra, ápoljuk és gyarapítjuk, hogy mindezeket megőrizve átadhassuk a jövő nemzedékei számára.

  Régmúltra tekint vissza egykori szalmaiparunk, amelynek tárgyi emlékei a Tájház, az Aranyszalma Alkotóház és a Helytörténeti Gyűjtemény állandó kiállításain megtekinthetőek.

  Minden korosztály számára felüdülést és gyógyulást jelenthet gyógyfürdőnk vize. A 2011-ben megvalósuló dinamikus fejlesztések következtében a Hajdúnánási Gyógyfürdőben egy teljesen új gyógyászati részleg kerül átadásra, mely számos újítással teszi teljessé a szolgáltatások körét. Így az általános mozgásszervi megbetegedések mellett már a csontritkulás kezelése és gyógyítása is lehetővé válik.

  A pihentető fürdőzés után kellemes sétát tehet a város főterén, hangulatos sétálóutcáin, illetve parkjaiban. Színvonalas kávézók, éttermek és szálláshelyek biztosítják az Önök kikapcsolódását és kényelmét.

  Szórakoztató nyár esti programok kavalkádja színesíti városunk életét. Gasztronómiai jellegű rendezvényeinken vendégeink belekóstolhatnak sokszínű és jellegzetes ételkülönlegességeinkbe.

  Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a hajdúnánásiak híres vendégszeretetét!