Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Lukács nevű látogatóinkat!
2019. október 18.
Hírek >> Sport >> Hajdúnánási Spartacus Sportegyesület

pdf icon
Megosztás:

A Hajdúnánási Spartacus SE az 1950-es évek elején alakult több szakosztállyal, úgy mint asztalitenisz, súlyemelés, labdarúgás, természetjárás. Később fokozatosan megszűntek ezek a szakosztályok, vagy más néven működtek tovább. Egyedül az asztalitenisz szakosztály maradt meg Demeter Sándor vezetésével, aki haláláig, 1989-ig nagy odafigyeléssel és szakértelemmel vezette és irányította azt. Ez nagyon sikeres időszak volt, hiszen a feltörekvő fiatalok közül Debreczeni Imre bekerült a felnőtt csapatba is, akikkel az NB III-ban, de még az NB II-ben is sikeresen szerepeltek.

1990-ben a Vasas Izzó SE és a Hajdúnánási Spartacus SE fuzionálása után Magyar Levente vette át a szakosztály irányítását, aki a mai napig is mint elnök és játékosedző vezeti az Egyesületet.

Az Egyesület fő támogatói a megalakulás időszakában a városi Ipari Szövetkezetek voltak, valamint később a mindenkori városi vezetés volt.

Jelenleg az Egyesület a sporttevékenységét a Csiha Győző Szakközép és Szakmunkásképző Iskola tornatermében végzi heti két alkalommal, kedden és pénteken.

Az Egyesület asztaliteniszezői a Megyei  első osztályban játszanak, ahol minden évben szép sikereket érnek el.

Szeretnénk továbbra is ezt a szintet megtartani, de igyekszünk még eredményesebb és kiemelkedőbb eredményt elérni.

Magyar Levente

SE elnök