Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Móric nevű látogatóinkat!
2019. szeptember 22.
Hírek >> Aktuális hírek
Archívum

2017-05-03 14:03:00

A belvárosban is elkezdődött a szélessávú hálózat kiépítése

A Magyar Telekom Nyrt. megbízásából 2016. tavaszán kezdett bele a G.telecom Kft. (4034 Debrecen, Vámospércsi u. 141.) a szélessávú hálózat tervezésébe Hajdúnánás településen. Alapvetően a meglévő oszlopsorokat és alépítmény infrastruktúrát felhasználva építik hálózatukat.

Az előre tervezett – szinte az egész település lefedésére alkalmas – területek eléréséhez szükséges új nyomvonalak építése is.


Az elkészült, üzembe helyezhető részek átadása 2016. év végétől kezdődően – az építési ütemezés előre haladtával – folyamatosan történik. Terveink szerint 2017. év első felében minden egyéni- és üzleti előfizetőnek elérhetővé válnak a legmodernebb szolgáltatások a település lefedett részein.

Ezzel a fejlesztéssel elérhető lesz Hajdúnánás településen a legmodernebb szélessávú hozzáférési hálózat, amelyen a piacon régóta jelenlévő, szakmai-, szolgáltatási tapasztalattal rendelkező, nagy múltú Magyar Telekom Nyrt. fog szolgáltatni. Mindenki számára elérhetővé válnak IP-televízió-, szélessávú 30–50 Mbit/s sebességű internet-, és telefonszolgáltatások is. Az új generációs hálózat adta lehetőségeknek köszönhetően sokkal jobb minőségben, várhatóan sokkal kevesebb szolgáltatás kieséssel járó, nyugat-európai színvonalon működő telekommunikációs hálózat nagymértékben hozzájárul a Hajdúnánáson élő állampolgárok életminőségének, szórakozási lehetőségeinek és a településen lévő vállalkozások versenyképességének növekedéséhez. A megépített hálózat évtizedekig garantálja, hogy a településen élő és dolgozó emberek társadalmi-gazdasági helyzete versenyképesebb legyen, a befektetők szemében pedig nagyobb vonzerőt jelenthet nagyobb beruházások megálmodásához, megvalósításához

A kivitelező csapatok megpróbálják minél kevesebb fennakadással, akadállyal nehezíteni a Hajdúnánáson élőket, dolgozókat és törekednek arra, hogy a hibákat, helyreállításokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék.

Kérjük a lakosságot, hogy legyenek türelemmel, hogy ezzel a fejlesztéssel még jobb, élhetőbb város lehessen Hajdúnánás. A belvárosi rész kivételezésének üteme:

A lakosság az esetleges panaszával a G.telecom Kft. központi irodájához fordulhat (4034 Debrecen, Vámospércsi út 141. Tel.: 52/523-690, e-mail: g.telecom@tonline.hu) vagy a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Irodájához, illetve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (4025 Debrecen, Hatvan u. 43. tel.: 52/417-857 e-mail: info@nmhh.hu).


vissza