Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Móric nevű látogatóinkat!
2019. szeptember 22.
Hírek >> Aktuális hírek
Archívum

2014-06-12 13:15:00

Hajdúnánási győzelemmel zárult a testvérvárosi labdarúgótorna

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a lengyelországi Ustronban azt nemzetközi testvérvárosi labdarúgótornát, ahol a városunkat képviselő csapat az első helyen végzett.

Hajdúnánást és Ustront régi szoros testvérvárosi kapcsolat fűzi egymáshoz, mely az elmúlt hónapokban még tovább erősödött, a szélesebb körű együttműködéseknek köszönhetően. Mindezek mellett, a testvérvárosi kapcsolatokban fontos szerep kell, hogy háruljon a sporttevékenységekre is.


Ezen az úton haladva május utolsó napján rendezték meg a hagyományos testvérvárosi labdarúgótornát Ustronban, melyen a Hajdúnánás Városi Önkormányzat labdarugó csapata mellett több hazai és nemzetközi csapat képviseltette magát.

A szombat reggeli sorsolást követően csapatunk négy mérkőzést játszott remek eredményekkel, hiszen három győzelemmel és egy döntetlennel megszerezték a torna első helyét.

A remek hangulatú találkozók bebizonyították, hogy a sport kifejezetten jó összekötő kapocs a testvérvárosi együttműködés terén is. A játékok közben az embernek nemcsak a teste, hanem a lelke is erősödik, nemesedik, amely a csapatjátékokban többszörösen megmutatkozik. Az egymásra figyelés, az alázatosság elengedhetetlen a játékosok részéről, a közös siker érdekében.

A hajdúnánási csapat tagjai: Kondora József, Tóth Imre, Imrő László, Bohács Ferenc, Kovács Imre, Varga Zsolt, László Tibor, Tóth László

A csapatnak szívből gratulálunk az elért eredményhez!


vissza