Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Móric nevű látogatóinkat!
2019. szeptember 22.
Hírek >> Aktuális hírek
Archívum

2014-06-03 16:13:00

Kiállítás megnyitó a Galériában

Az Érmellék Fotóklub fényképészeinek munkáiból nyílt kiállítás „A mi Érmellékünk” címmel május 30-án, pénteken a Kéky Lajos Művelődési Központ Galériájában.

Hajdúnánás és Érmihályfalva fotósai közötti együttműködés a tavalyi évben kezdődött. Akkor a Nánási Fotóklub látogatott el Érmihályfalvára és mutatták be válogatott képeiket. Most, közel egy évvel később a közös kapcsolatok ápolása érdekében városunk meghívására érkeztek hozzánk az Érmelléki Fotóklub munkatársai.


A vendégeket Szólláth Tibor, Hajdúnánás város polgármestere köszöntötte, aki megnyitójában elmondta, hogy városunk életében kiemelten fontos a testvérvárosokkal való kapcsolattartás, amely igazán csak akkor működhet jól, ha nemcsak önkormányzati, de a civilek szintjén is kialakulnak kapcsolatok, kötelékek.

Az Érmellék Fotóklub 2009-ben alakult, azzal a céllal, hogy bemutassa és népszerűsítse az Érmellék értékeit a fotó technika eszközeivel – kezdte megnyitó beszédét az Érmellék Fotóklub vezetője. Bíró Károly hozzátette, hogy magát a fotóművészetet, mint művészeti ágat is próbálják népszerűsíteni, mindemellett fotóversenyeket, fotókiállításokat rendeznek saját és vendégalkotók műveiből. A most kiállított anyag a 2013-as esztendő termése, melyet sok szeretettel tárnak a hajdúnánási közönség elé.

A kiállítás június 17-ig tekinthető meg.


vissza